23.4.2016

Art journal sivuja syntyy...

 
.... tai oikeastaan Art Journal sivujen tuunaus jatkuu. Muistaako kukaan sen minun Projekti 1?
No, ei varmaan kukaan :-D  Kurkkikaa tänne. Tämä kirja onkin pyörinyt pöydälläni muutaman päivän ja jotain se on ollut vaille. Tein sitten yhtenä päivänä muutaman sivun valmiiksi tai melkein valmiiksi. Käytän tähän saatuja materiaaleja.
 
 Tämä on valmis sivu. Tähän lisäsin numerot, teipit ja kissan kuvan.
 
 Tämä on enkelikortti (joulukortti), poistin siitä vain toisen puolen. Kuvan alla on tekstiä. Kuvaa voi siis nostaa helmasta. Aukeama on vielä kesken.
 
 Tämä sivu on valmis, mutta jotain kaipaa viereinen sivu.
 
Tässä käytin Siskolta saama matskuja. Kiitos Sisko!
 



20 kommenttia:

  1. Wau!!! Ihastuttava kirja ja todella hienot persoonalliset sivut!

    VastaaPoista
  2. Olet rohkea askartelija ja teet näyttäviä asioita. Ihailen.

    VastaaPoista
  3. Hienoa jälkeä! Kysyit Silpputehtaalla olenko nukkunut. Nyt viimeöinä vähän pidempiä pätkiä. En ihan ole tunnin välein ollut hereillä, en tehnyt yöllä kortteja tai katsellut elokuvia.

    VastaaPoista
  4. Wau miten upeaa taidetta olet tehnyt. Ihanat värit.

    VastaaPoista
  5. Varasin sinulle horoskooppi 1 ja 5, sekä perhostyttö-kortit. Vaihtareissasi oli aivan ihanuuksia kaikki. Valitsin Kuljetus, Numerot ja usko itseesi-kortit jos ovat vapaina. Lähetänkö korttisi tulemaan vai haluatko nähdä teippikortit, joita olen tekemässä?

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Nuo kolmannessa kuvassa näkyvät tägitaskut on hauskoja :D Olen ajatellut että pitää joskus kokeilla itse sitoa altsukirja ja laittaa siihen tuollaisia, ovat aivan ihania :) Tykkään myös tosi paljon tuon ekan kuvan värimaailmasta.

    VastaaPoista

Joulukalenteri 2023

 Vaihdoimme Tarja K:n kanssa atc joulukalenterit. Tässä näytän ne kaikki ja järjestys on sekainen, kun sain uuden puhelimen, kuvat eivät kop...